free bootstrap themes

Zero moment of truth

‘Zero Moment of Truth’ verwijst naar de online zoektocht en het onderzoek door een prospect bij het overwegen van aanschaf van een nieuwe dienst of product. Denk hierbij aan het opzoeken van informatie en het vergelijken van ervaringen.

Referenties

“Met zijn warme en oprechte belangstelling voor de ander, weet hij op een prettige manier mensen te verbinden. Hij gaat in zijn manier van doen meteen op zoek naar overeenkomsten in plaats van verschillen. Deze laatste pakt hij succesvol aan door ze bespreekbaar te maken en te verkleinen.

Op vele fronten inzetbaar, vanwege zijn analytische kijk en benadering.”

“Sergo is een warm persoon die op zijn doel afgaat en daarbij gebruik maakt van zijn kwaliteit om verbinding te maken met mensen. Sprankelend, bijzonder, lef, "out of the box" denken, zijn woorden die in me opkomen. Iemand die in mogelijkheden denkt, zich kwetsbaar durft op te stellen en daarmee kwaliteiten in huis heeft waar veel behoefte aan is. Ik kan een samenwerking daarom van harte aanbevelen.”

“Sergo is a warm and reliable person who is eager to learn. He is a person with a high empathic ability and a great sense of responsibility. 

He also has the ability to see the bigger picture and that is very unique for someone of his age. In addition, he has a good sense of humor and his presence always guarantees a lot of fun.”

“Zeer loyaal, breed geinteresseerd, intelligent en zeer betrokken. Sergo zal uit elke opdracht, vraag of kans het beste proberen te halen. Een goede gesprekspartner voor zowel collega's als klanten. Een vraag stellen is zeker weten dat je een goed en onderbouwd antwoord krijgt. Hij heeft een grote inzet en is zeer servicegericht voor zijn relaties. Hij zorgt met zijn creativiteit voor verrassende invalshoeken.”

“Sergo is een toegankelijk persoon die breed maatschappelijk geëngageerd en oprecht geïnteresseerd is in zijn gesprekspartner. Hetgeen leidt tot het vermogen om mee te denken. Hij geeft hier op een creatieve manier invulling aan. Het uitwisselen van kennis en sparren over uitdagingen in de Limburgse regio is daarbij van groot belang.”

“Sergo is een gedreven persoon met grote passie voor communicatie. Zijn oprechte brede interesses en de wijze waarop hij echt luistert maken hem een hele fijne gesprekspartner en zakenpartner. Met zijn innemende karakter en vermogen om creatief mee te denken is het fantastisch om met hem samen te werken.”

“Sergo is vriendelijk, goed geïnformeerd en denkt goed mee met zijn relaties. Ik kan ondernemers in aanbevelen om eens van gedachten te wisselen.”

“Sergo is een integere en betrouwbare business partner, verdiept zich in zijn relaties, is op zoek naar wat zijn relaties motiveert om vervolgens van daaruit zijn diensten te positioneren en aan te bieden. Zijn benadering is gericht op samenwerking voor de lange termijn, maar haakt daarnaast subtiel in op korte termijn opportunities. Prettig zaken doen.”

“Sergo is gedreven, ambitieus en een welkome aanvulling als sparringspartner voor het succesvol in de markt zetten van mijn projecten. Intensieve betrokkenheid bij activiteiten, hetgeen resulteert in een productieve en duurzame relatie. Met een constante focus op het behalen van succes bij zijn cliënten, het daardoor opbouwen van een uitstekende relatie en met als boemerangeffect; een degelijke en constante omzetportefeuille!”